Treenihalli

Lapin Nuuskut ry on avannut treenitiloiksi lämpimän Nuusku-hallin.

Hallilla pyörii lajikohtaisia ohjattuja ja avoimia treenivuoroja viikoittain sekä järjestetään kursseja. Halli sijaitsee Rovaniemen kaupungin keskustassa osoitteessa Vapaudentie 1. Nuusku-hallin pohja on tekonurmea noin 600 neliön treenialalla, jossa on täyteaineena kumirouhe, mikä tuo pohjaan pitoa. Nurmi on asennettu suoraan lattian päälle, eikä sen alla ole erillistä joustoalustaa. Kuvia hallista löytyy tämän sivun alaosasta sekä hallin Facebook-sivulta.

Seuraa kurssitarjontaa etusivultamme.

HINNASTOT:


Hallin kuukausikäyttösopimukset Lapin Nuuskut ry:n jäsenille:

KäyttömaksuVuorot
40€/kuukausiRajaton osallistuminen kaikille ohjatuille ja avoimille yhteisvuoroille treenikalenterin mukaan
20€/kuukausiOsallistuminen yhteen treenikertaan viikossa, joko ohjatuilla tai avoimilla yhteisvuoroilla treenikalenterin mukaan
10€/kuukausiOsallistuminen kahteen treenikertaan kuukaudessa, joko ohjatuilla tai avoimilla yhteisvuoroilla treenikalenterin mukaan

Huom! Kuukausikäyttösopimus on henkilökohtainen. Edellyttää sopimuksen täyttämistä ja sitoutumista vuoden 2023 toukokuun loppuun asti. Lisätietoa hallin käyttösopimuksesta. Linkistä ladattavissa käyttösopimus, jonka voit palauttaa treeneissä ohjaajalle tai sähköpostilla täytettynä ja skannattuna liitetiedostona osoitteeseen halli.lapinnuuskut@gmail.com. Sopimuksen toimitettuasi, saat sähköpostiisi maksutiedot ja avainkoodin.

Hallin käyttösopimuksen voit täyttää myös tällä nettilomakkeella: https://forms.gle/gpm8vVS97JK2ye3w7


Kertamaksulla osallistuminen ohjattuihin tai avoimiin yhteisvuoroihin:

Lapin Nuuskujen jäsenet6€/kerta
Muut kuin jäsenet8€/kerta

Avoimille treenivuoroille ei tule kukaan erikseen avaamaan ovea. Lapin Nuuskut ry:n jäsenet saavat avoimille treenivuoroille avainkoodin hallin sähköpostista halli.lapinnuuskut@gmail.com, kun tiedustelevat sitä vähintään yksi vuorokausi ennen treenivuoroa. Maksu käteisellä tasarahana lippaaseen ja kirjaa nimesi treenivihkoon.Yksityisvuorojen vuokraaminen tuntihinnoin:


Arkena klo 9-16Arkena klo 16-21Viikonloppuisin
Lapin Nuuskujen jäsenet10€/tunti20€/tunti20€/tunti
Muut kuin jäsenet, yritykset/yhdistykset10€/tunti30€/tunti30€/tunti

Yksittäisen vuoron saat varattua lähettämällä postia osoitteeseen halli.lapinnuuskut@gmail.com. Vastauksena saat maksutiedot ja varaus vahvistuu kun maksu näkyy meillä. Tämän jälkeen saat avainkoodin ja pääset halliin treenaamaan! Vapaat vuorot näet alla olevasta kalenterista. Varaukset tehtävä vuorokautta ennen.


Huomioithan, että halliin saa mennä sisälle vasta treenivuoron alkaessa ja hallista tulee poistua vuoron päättyessä. Näin takaamme treenirauhan kaikille käyttäjille.

Pidetäänhän yhdessä sekä halli että hallin ympäristö siistinä, jotta jokaisella on mukava saapua treenaamaan emmekä aiheuta ylimääräistä häiriötä ympäristön asukkaille!

Lapin Nuuskut ry. ei vastaa halliin jätetyistä tavaroista (mm. häkit, treenitavarat ja -vaatteet)

Tutustuthan hallin sääntöihin ja käytäntöhin ennen treenejä.