Treenihalli

Lapin Nuuskut ry on avannut treenitiloiksi lämpimän Nuusku-hallin.

Hallilla pyörii lajikohtaisia ohjattuja ja avoimia treenivuoroja. Myös kursseja tullaan järjestämään. Halli sijaitsee Rovaniemen kaupungin keskustassa osoitteessa Vapaudentie 1.

Seuraa kurssitarjontaa etusivultamme.

Hinnasto:

  • Nuusku-hallissa treenaaminen maksaa jäseniltä 40e/kk ja edellyttää sopimuksen täyttämistä ja sitoutumista vuoden 2020 kesäkuun loppuun. Tämä maksu mahdollistaa osallistumisen kaikille ohjatuille ja avoimille yhteisvuoroille viikottaisen treenikalenterin mukaan
  • Nuusku-hallissa treenaaminen maksaa jäseniltä 20e/kk ja edellyttää sopimuksen täyttämistä ja sitoutumista vuoden 2020 kesäkuun  loppuun. Tämä maksu mahdollistaa yhden treenikerran viikossa joko ohjatussa treenissa tai avoimella yhteisvuorolla.
  • Nuusku-hallissa treenaaminen maksaa jäseniltä 10e/kk ja edellyttää sopimuksen täyttämistä ja sitoutumistavuoden 2020 kesäkuun  loppuun. Tämä maksu mahdollistaa kaksi treenikertaa kuukaudessa joko ohjatussa treenissa tai avoimella yhteisvuorolla.
  • Yksittäiseen ohjattuun treeniin osallistuminen maksaa jäseniltä 6 e/kerta ja ei jäseniltä 8 e/kerta
  • Omatoimiseen treenaamiseen halli on vuokrattavissa tuntihintoina:

Jäsenille arkena:

klo 9 - 16 10 e/tunti

klo 16-21 20e/tunti

Viikonloppuisin 20e/tunti

Muille kuin Lapin Nuuskut ry:n jäsenille arkena:

klo 9-16 10 e/tunti

klo 16-21 30 e/tunti

Viikonloppuisin 30 e/tunti

Linkistä ladattavissa käyttösopimus, jonka voit palauttaa treenissä ohjaajalle tai sähköpostilla täytettynä ja skannattuna liitetiedostona osoitteeseen halli.lapinnuuskut@gmail.com

Yksittäisen vuoron saat varattua lähettämällä postia osoitteeseen halli.lapinnuuskut@gmail.com. Vastauksena saat maksutiedot ja varaus vahvistuu kun maksu näkyy meillä. Tämän jälkeen saat avainkoodin ja pääset halliin treenaamaan! Vapaat vuorot näet alla olevasta kalenterista. Varaukset tehtävä vuorokautta ennen.


Pidetäänhän yhdessä sekä halli että hallin ympäristö siistinä, jotta jokaisella on mukava saapua treenaamaan emmekä aiheuta ylimääräistä häiriötä ympäristön asukkaille!

Lapin Nuuskut ry. ei vastaa halliin jätetyistä tavaroista (mm. häkit, treenitavarat ja -vaatteet)

Tutustuthan hallin sääntöihin ja käytäntöhin ennen treenejä.