Toko- ja rally-toko toimikunta

Toko-toimikunnnan tehtävänä on edistää tottelevaisuuskoulutusta ja kilpailujayhdistyksessä. Toimikunta järjestää ohjattuja ja avoimia treenejä halliolosuhteissa ja sulanmaan aikana harjoituskentällä Pohjatuulentiellä. 

Toimikunta järjestää vuosittain perustottelevaisuus kursseja eri tasoisille koirakoille pennuista aikuisiin koiriin, sekä kilpailuihin tähtääville. 

Tokotoimikunnan uusimpana kurssimuotona on rakennettu viiden kerran ohjattu pentueskari-kurssi. Pentueskarissa harjoitellaan arjen tottelevaisuutta ja se antaa hyvän pohjan moneen lajiin sekä antaa eväitä ohjaajan ja koiran yhteistyön rakentamiselle. 

Koetoimintaa järjestetään sekä halliolosuhteissa että ulkokentällä. Seuraa koekalenteria osoitteessa www.virkku.net. Lisätietoja toimikunnan toiminnasta saat suoraan vetäjältäLapin Nuuskut ry:n harjoituskenttä sijaitsee Napapiirillä osoitteessa Pohjatuulentie 1. Yhdistyksen jäsenet voivat käyttää kenttää harjoittelemiseen klo 8.00 - 21.00 välisenä aikana. Harjoitushalli, Nuusku-halli, sijaitsee osoitteessa Vapaudentie 1. Hallin käytäntöihin ja treenikalenteriin pääset tästä.

Kenttä ja halli tulee pitää siistinä. Kaikki roskat ja koiran jätökset tulee kerätä pois. Luethan kenttä- ja hallisäännöt huolellisesti.


Toimikunnan yhteystiedot

tokotmk.lapinnuuskut@gmail.com