Lapin Nuuskuissa harrastaminen

30.6.2021

Kesä on vilkasta ja myös haasteellista  aikaa yhdistystoiminnalle. Kaikki toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen. Sinulla, kuten myös ahkerilla treeniohjaajilla ja talkoilijoilla pyörii kesälomat ja ihmiset viettää enemmän aikaa mm. reissussa, mökillä tai kesäjuhlissa. Ja vielä harrastaminen omien koirien kanssa painottuu monessa lajissa kesäkauteen, etenkin metsästysroduilla.
Tämän vuoksi ohjattua treeni toimintaa on hieman hankalampi järjestää kuin muina vuoden aikoina. Pyrimme kuitenkin järjestämään useampia  kokeita, jotka vievät talkoolaisten aikaa. Pyrimme myös järjestämään ohjattua toimintaa niin paljon, kuin mahdollista. Kannustamme myös kaikkia jäseniämme sopimaan yhdessä omatoimisia treenejä.
Täten haluamme muistuttaa että Facebookissa on lajikohtaiset ryhmät, jotka on nyt jaettu Lapin  Nuuskut  ry-jäsenet-ryhmässä, laji ryhmiin liittymällä voit huudella treeniseuraa itselle ilman ohjausta.

Haluamme vielä muistuttaa, että toiminta perustuu täysiin vapaaehtoisten talkootyöhön. Toivomme, että uudet jäsenetkin tulevat reippaasti mukaan toimintaamme ja yhdessä järjestämään toimintaa harrastuksemme parissa. Parhaan mahdollisuuden vaikuttaa yhdistyksemme toimintaa saat liittymällä lajitoimikuntiimme. Toimikuntiin kuuluminen ei velvoita sinua mihinkään, vaan päinvastoin saat mahdollisuuden vaikuttaa, oppia muilta ja pääset tutustumaan muihin harrastajiimme. Yhdessä teemme sen mihin rahkeet riittävät ja teemme harrastamisesta mukavaa kaikille. Olethan siis yhteydessä toimikuntiimme: https://www.lapinnuuskut.fi/yhteystiedot/

Tässä tiedotteessa on koottu tietoa Lapin Nuuskujen jäsenille harrastamisesta yhdistyksessämme. Parhaiten pääset mukaan treeneihin ottamalla yhteyttä eri lajien toimikuntiimme, linkki ylhäällä.

Ohjatuista treeneistä ja tapahtumista  ilmoitellaan aktiivisimmin Facebookissa Lapin Nuuskujen - jäsenten ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/48889129597/?ref=share

Hallin treenikalenterin, säännöt sekä maksuohjeet löydät nettisivuiltamme https://www.lapinnuuskut.fi/toiminta/treenikentta/treenihalli/

YHTEISET TREENIVUOROT TREENIKALENTERISSA: Avoimet ja ohjatut treenivuorot

Avoimet treenivuorot on tarkoitettu omatoimiseen treenaamiseen. Jos treenivuoro on ohjattu, on siitä hallin treenikalenterissa maininta. Avoimille treenivuoroille ei tule kukaan erikseen avaamaan ovea. Lapin Nuuskut ry:n jäsenet saavat avoimille treenivuoroille avainkoodin hallin sähköpostista halli.lapinnuuskut@gmail.com, kun tiedustelevat sitä vähintään yksi vuorokausi ennen treenivuoroa. Avainkoodi on vaihdettu vasta ja se vaihdetaan usein, joten koodi täytyy pyytää jokaiselle treenikerralle erikseen, jos käyt kertamaksulla. Maksu käteisellä tasarahana lippaaseen ja kirjaa nimesi treenivihkoon. (Huom! hallin kuukausikävijät saavat ajantasaisen koodin aina sähköpostiinsa automaattisesti.)

Avoimista ja ohjatuista treeneistä ilmoitellaan myös useiden harrastuslajien omissa Facebook-ryhmissä. Näissä ryhmissä voi myös huudella treeniseuraa omatoimivuoroille ja suunnitella porukalla treenejä. Tässä vielä linkit eri lajien ryhmiin:

Lapin Nuuskujen rally-tokoilijat: https://www.facebook.com/groups/217905042268885

Lapin Nuuskujen tokoilijat: https://www.facebook.com/groups/611313226147353/?ref=share

Lapin Nuuskut nome: https://www.facebook.com/groups/341837423272480

Nuuskut Nose Work: https://www.facebook.com/groups/598979520678194

Näyttelytreeneistä ja arkitoko/napero-vuoroista ilmoitellaan Lapin Nuuskujen ryhmässä, kun treenit ovat ohjattuja: https://www.facebook.com/groups/48889129597/?ref=share

Näissä ryhmissä voit huudella treenikavereita myös omatoimisiin treeneihin. Yleensä treenikavereita löytyy kyllä, kun vain joku tekee aloitteen ja ehdottaa treenejä.
KUUKAUSIKÄYTTÖSOPIMUS

Helpointa yhteisillä avoimilla ja ohjatuilla treenivuoroilla käyminen on liittymällä hallin kuukausikävijäksi. Tällöin saat aina kolmen kuukauden hallimaksuja vastaavan laskun sähköpostiisi ja avainkoodi toimitetaan sinulle sähköpostiin. Lisää tietoa ja hinnat hallin nettisivuilla.

OMIEN TREENIVUOROJEN VARAAMINEN

Hallin voi varata myös pelkästään omaan treenikäyttöön treenikalenterista löytyvinä vapaina aikoina. Ohjeet ja hinnat treenivuorojen varaamiseen löytyy nettisivuilta:

Jos herää jotain kysyttävää hallissa treenaamisesta yleisesti, voit lähettää postia hallin sähköpostiin: halli.lapinnuuskut@gmail.com