Rally-tokon ohjatut vakkari treenit pyörähtävät käyntiin

16.1.2019

OHJATUT RALLY-TOKON ALKEISTREENIT:

Keskiviikkona 23.1. klo 18-19. Alkeistreenit on tarkoitettu Lapin Nuuskujen jäsenille, maksimissaan 10 koirakkoa. Harjoituksissa tutustutaan rally-tokoon ja harjoitellaan alokasluokan liikkeitä. Koiralla olisi hyvä olla perustottelevaisuus hallussa (osaa seuraamisen alkeet, istu, maahan ym.) tai esim. pentueskari käytynä. Ikärajoitusta ei ole, mutta koiralla tulee olla rokotukset kunnossa kennelliiton määräysten mukaisesti.

Ota koiralle mukaan koulutusherkkuja, vesikuppi, panta/valjaat ja hihna (ei fleksiä).

Treeneistä menee normaali hallimaksu 6 euroa tai kk-maksua maksava voi käyttää treenivuoronsa. Ilmoittautumiset sähköpostilla riikka.hast@gmail.com
OHJATUT RALLY-TOKOTREENIT ALOKASLUOKAN HALLITSEVILLE: 

Nuusku-hallilla pitävät toistaiseksi joka toinen keskiviikko treenit alokasluokan jo osaaville koirakoille. Treenit kestävät tunnin ja kullekkin vuorolle otetaan maksimissaan 5 koirakkoa, jotta treenaaminen olisi tehokasta. Treenit tarkoitettu Lapin Nuuskuujen jäsenille.

Ensimmäiset treenipäivät: 16.1, 30.1, 13.2 ja 27.2. Treenejä on kahdet per ilta, Päivin ryhmä klo 18-19 ja Liisan ryhmä klo 19-20. Jokaiseen treeniinilmottaudutaan erikseen. Jos joku ei mahdu edellisen treenipäivän vuoroille, on hän etusijalla seuraavalla kerralla.

Sitovat ilmoittautumiset ensisijaisesti Lapin Nuuskujen rally-tokoilijoiden face-ryhmässä tai sähköpostiin pivigreen@gmail.com